Detektivë Privatë në Shqipëri

Kontakto me profesionalistë

Ne ju japim zgjidhje problemeve tuaja

PËRSHËNDETJE!

Ne jemi Detektivë Privatë të specializuar në: Investigime, çështje martesore, gjithashtu dhe verifikime konfidenciale për qëllime biznesi ose personale. Ne ju ofrojmë një gamë të gjerë verifikimesh, mjetesh vlerësimi dhe ekzaminimi me një staf të dedikuar detektivësh profesionistë të trajnuar. Investiguesit tanë përdorin mjetet të teknologjisë më të fundit të investigimit dhe I janë nënshtruar trajnimeve për ta kryer detyrën e tyre në mënyrë profesionale për të arrirë rezultatet më të mira të mundshme në një kohë sa më të shkurtër.

ÇËSHJTEN E NDJEKIM NE.

HETUES DHE DETEKTIVË PRIVATË NË SHQIPËRI

Agjensia e Detektivëve në Shqipëri për të zgjidhur çështje personale ose të bizneseve

Askush nuk mund ta mohojë që agjensitë e detektivëve janë shumë të nevojshme në kohët e sotme moderne, aq shumë sa mund të themi që është një domosdoshmëri..

Kërkoni verifikime për të punësuarin tuaj? Merrni verifikime të dhënash në zyrën tonë në Tiranë.

Me rritjen e mundësive të punësimit në Shqipëri, nevoja për verifikime paraprake është bërë edhe më e domosdoshme në mënyrë që kompanitë të punësojnë punonjësin e duhur.

Mbroni të drejtën e autorit përmes Zyrës Shqiptare të së Drejtës së Autorit

Keni menduar ndonjëherë të bëni ndonjë shkrim? Gjëja e parë që ju vjen në mendje pas shkrimit është e drejta e autorit. Nëse dikush tenton të përdori shkrimin tuaj, si mund ta mbroni punën tuaj?

Verifikimi I pasurisë, një domosdoshmëri për çdo shoqatë/korporatë

Verifikime të pasurisë kërkohen vazhdimisht si nga individë ashtu edhe institucione për arsye të ndryshme si shlyerje borxhesh ose për çështje gjyqësore.

Ku mund të kërkojmë për mjete spiunazhi në Shqipëri

Nuk mund të themi mjaftueshëm se sa të rëndësishme jane mjetet e spiunazhit. Ato janë të nevojshme jo vetëm për agjensitë e detektivëve por dhe për individët apo gazetarët investigativë.

Detektivë për Martesat: Zgjidhje për problemet para dhe pas martesore

Detektivët për martesat janë bërë si një ritual kur bëhet fjalë për besimin ndaj partnerit tuaj. Kjo ndodh sepse është vënë re që personat që do të martohen kanë tendencë të thyejnë besimin ndaj partnerëve tyre të ardhshëm duke sjellë mosmarrëveshje në lidhjen e tyre.