Agjensia e Detektivëve Shqipëri


Agjensia e Detektivëve në Shqipëri për të zgjidhur çështje personale ose të bizneseve

Askush nuk mund ta mohojë që agjensitë e detektivëve janë shumë të nevojshme në kohët e sotme moderne, aq shumë sa mund të themi që është një domosdoshmëri. Shërbimi I tyre është I domosdoshëm pavarësisht nësë bëhet fjalë për çështje personale apo biznese e shoqata. Për shembull çështjet divorcit ose ato të pronësisë. Apo çështje të lidhura me bizneset e korporatat si mashtrime ose prishje të partneritetit. Pyetja që lind është nëse shërbimet e këtyre agjensive janë kaq të rëndësishme, cilën agjensi duhet të zgjedhim? Arsyeja pse njerëzit zgjedhin shërbimin tonë është sepse  është kompania me çmimet më konkurruese. Pa përmendur faktin që ne trajtojmë çdo çështje me konfidencialitet maksimal.
Arsyet e renditura më lart e bëjnë kompaninë tonë zgjedhjen më të mirë në Shqipëri. Ne kemi zgjidhur një numër çështjesh shumë të rëndësishme me klientë të profilit të lartë gjithashtu.

Ku mund të kërkojmë për mjete spiunazhi në Shqipëri ?

Nuk mund të themi mjaftueshëm se sa të rëndësishme jane mjetet e spiunazhit. Ato janë të nevojshme jo vetëm për agjensitë e detektivëve por dhe për individët apo gazetarët investigativë. Për ta përmbledhur, çdo operacioni që kërkon mbledhje provash I nevojiten pajisje të tilla. Kjo është arsyeja psë kërkesa për këto pajisje është rritur në mënyrë stratosferike. Kuptohet që mjete të tilla zakonisht kërkohen nga agjensi detektivësh që duhet të mbledhin prova për klientët e tyre. Individët gjithashtu mbledhin informacione sekrete për veten e tyre ose në rastin e gazetarëve investigativë që u duhet të mbledhin evidenca kundër personave që kryejnë vepra penale ose politikanëve. Tani pyetja që lind është se ku mund të sigurojë dikush pajisje të tilla dhe një nga vendet më të mira është kompania jonë. Duhet të theksojmë se pajisje të tilla janë në dispozicion vetëm për tu marrë më qira.

Mbroni të drejtën e autorit përmes Zyrës Shqiptare të së Drejtës së Autorit

Keni menduar ndonjëherë të bëni ndonjë shkrim? Gjëja e parë që ju vjen në mendje pas shkrimit është e drejta e autorit. Nëse dikush tenton të përdori shkrimin tuaj, si mund ta mbroni punën tuaj?    Këtu keni përgjigje për disa nga pyetjet që bëhen përgjithësisht. Nëse doni informacion më tepër në lidhje me të drejtën e auHere, are the ansëers to some of basic questions for you.   E drejta e autorit është e drejta që një autor/ krijues ka mbi punën e tij. (Simboli © do të thotë e drejtë autori). është e drejtë mbi pronësinë intelektuale. Në momentin që ju publikoni ose shkruani diçka, ju keni menjëhere të drejtën e autorit mbi të. Por ju duhet ta formalizoni duke e regjistruar atë.    E drejta e autorit mbron me ligj cdo vepër artistike , letrare, muzikore duke përfshirë: filma, kolona zanore, programme kompjuteri, etj. Kjo e drejtë do të thotë të kesh të drejtën ekskluzive të riprodhosh, përkthedh apo përshtasësh për publikun e gjerë. Pasi është publkuar, ju gezoni këtë të drejtë gjatë gjithë jetës tuaj,madje dhe pasardhësit tuaj për 60 vjet të tjera. Ju mund të zgjidhni të transferoni të drejtën tuaj plotësisht ose pjesërisht.
Ligji për të drejtën e autorit në Shqipëri mbron gjithashtu të drejtën morale. Të drejta morale janë të drejtat e autorit edhe pasi ai ka transferuar të drejtën e tij të autorit për arsye biznesi.
Kjo e drejtë I leon autorit të raportojë dëmtime në raste të shtrembërimit të fakteve, modifikimit, prishjes së punës së tij ose çdo diskreditim.  Nëse dikush dhunon të drejtën tuaj të autorit, hapi I parë që duhet të bëni është nëse është kryer nga padija. Në këtë rast duhet të kontaktoni personin për të ndrequr gabimin, por nëse ai vazhdon pa lejen tuaj, atëherë ju duhet të merrni shërbimin tonë dhe ne do t’ju asistojmë menjëherë.  Gjëja më e mirë e kompanisë tonë është se ne punojmë në mënyrë të pavarur nga ndonjë institucion shtetëror gjithashtu u japim rezultatet e kërkuara në kohë. Kështu që mos u shqetësoni për punën tuaj creative, apo për çdo problem lidhur me të drejtën e autorit pasi ne jemi më të mirët për t’I zgjidhur ato me çmime të përballueshme.   Nëse pala tjetër nuk bie në marrëveshje me ju dhe po nxjerr përfitim nga puna juaj, atëherë kjo përbën vepër penale dhe për këtë duhet të paraqiteni në organet poliicore.

Kërkoni verifikime për të punësuarin tuaj? Merrni verifikime të dhënash në zyrën tonë në Tiranë.

Me rritjen e mundësive të punësimit në Shqipëri, nevoja për verifikime paraprake është bërë edhe më e domosdoshme në mënyrë që kompanitë të punësojnë punonjësin e duhur.
Shpesh kompanitë ndeshen më një numër te madh CV-sh ndërkohë që marrin në provë kandidatë për pozicione të ndryshme. Njerëzit japin informacione të pavërteta për të fituar vendin e punës për të cilin ata nuk janë të kualifikuar ose nuk mund ta bëjnë dot. Përpara se t’I punësosh ti do që të jesh I sigurtë për identitetin e tyre të vërtetë pasi askush nuk do të rrezikojë në punësimin e dikujt që ka dështuar në punën e tij të mëparshme, ka kryer një krim, ka rrezikuar sigurinë, apo nuk ka kriteret e duhura për t’u kualifikuar për punën. Si të gjeni informacion të saktë për cdo aplikant përpara se t’I ofroni atyre punën?   Ne e ofrojmë këtë shërbim përmes investigimit të para-punësimit dhe mund të verifikojmë shumë shpejt identitetin e tyre dhe nëse informacioni që ata kanë dhënë është I saktë.   Pra biznes I vogël apo I madh, na e besoni ne verifikimin e punonjësve tuaj të ardhshëm.  Gjatë verfikimeve ne marrim parasysh disa faktorë si arsimin, historikun e tyre financiar me kreditë, të dhëna mbi punë të mëparshme, nëse kanë kryer vepra penale dhe kualifikime të tjera. Pra është një mënyrë efektive me çmim të përballueshëm për të reduktuar mashtrime dhe për të rritur produktivitetin.  Pra nëse u duhen verifikime të tilla për punonjësit tuaj të ardhshëm, ne jemi më të mirët për ta ofruar këtë shërbim.

Verifikimi i pasurisë/ardhurave, një domosdoshmëri për çdo shoqatë/korporatë

Verifikime të pasurisë kërkohen vazhdimisht si nga individë ashtu edhe institucione për arsye të ndryshme si shlyerje borxhesh ose për çështje gjyqësore. Kompania jonë siguron suportin dhe ekspertizën e duhur për të përcaktuar pasuritë dhe të ardhurat e individëve. Verifikimet e bëra nga ne I japin mundësinë bankave dhe institucioneve të tjera financiare për të rifituar pagesat apo paratë e tyre. Gjithashtu verifikime të tilla ndihmojnë personat që janë në proces divorci apo ndonjë proces tjetër gjyqësor. Prona private apo inventarët e bizneseve mund të ndryshojnë pasi objektet shiten apo blihen. Kompania jonë ofron opsionin e nje shërbimi rifreskimi vjetor të të dhenave. Të marrësh të dhëna mbi pasuritë dhe të ardhurat nuk është diçka e lehtë pasi shumë janë ata që shfaqin të dhëna të pasakta për të mbuluar veprimtari të paligjshme. Prandaj të marrësh një status ekzakt për një person apo organizatë juve ju duhet ndihmë. Për të gjetur shërbim detektivësh privatë, ju mund të kërkoni në fletët e verdha apo akoma edhe më lehtë një listë të agjensive private të detektivëve në internet.    Nëse u nevojitet shërbim për detektiv privat me një çmim të arsyeshëm, hapni faqen tonë online për shërbimin më të mirë në Shqipëri.

Detektivë për Martesat: Zgjidhje për problemet para dhe pas martesore

Detektivët për martesat janë bërë si një ritual kur bëhet fjalë për besimin ndaj partnerit tuaj. Kjo ndodh sepse është vënë re që personat që do të martohen kanë tendencë të thyejnë besimin ndaj partnerëve tyre të ardhshëm duke sjellë mosmarrëveshje në lidhjen e tyre. Kjo është arsyeja pse ka një rëndësi të madhe të marrësh informacion mbi karakterin dhe identitetin e partnerit tuaj përpara se të organizoni ditën e shënuar. Detektivët për martesat verifikojnë për ju nëse partneri juaj po ju tradhëton apo nëse ka zakone të këqija. Këta investigatorë kërkojnë gjithcka lidhur me partnerin tuaj dhe ju njoftojnë për atë çka ata zbulojnë. Ata janë një mjet shumë I mirë për të patur paqe me vetveten pasi sigurojnë informacion të saktë në mënyrë të padiskutueshme dhe ju japin mundësi të zbuloni nëse përshtateni apo jo më partnerin përkatës për të patur një lidhje serioze. Kështu që ankthit tuaj I vjen fundi dhe jeni më të qetë për të marrë vendime mbi jetën tuaj martesore. Disa nga shërbimet tona përfshijnë verifikime mbi marëdhëniet jashtëmartesore/ me persona të tjerë, kërkime mbi karakterin e individit, dëshmi penaliteti, survejim, investigime mbi divorcing, dëshmi nga martesat e dyta, të ardhura dhe pasuri të padeklaruara, etj. Ju mund ti besoni detektivëve martesorë në shpalosjen e mistereve të karakterit të partnerit tuaj në mënyrë që të jetoni një jetë të qetë. Pra ne mund t’ju sigurojmë zgjidhjen e gjysmës së problemeve që shfaqen në jetën martesore.  Pra përdorni shërbimin tonë dhe zbuloni gjithçka të fshehtë për partnerin tuaj.